Nyhetsbrevet Aktuellt Ideellt

Aktuellt Ideellt är nyhetsbrevet för dig som är ideellt engagerad eller allmänt intresserad av till exempel kurser och arrangemang för ideella eller för allmänheten, i Skara stifts regi.

Aktuellt Ideellt kommer ut några gånger per år och samlar ihop information som kan vara intressant för dig som är ideell medarbetare. För att prenumerera på nyhetsbrevet behöver du en epostadress. För att prenumerera fyller du i formuläret med dina kontaktuppgifter. 

I Skara stift finns också nyhetsbrevet På gång som kommer varannan vecka och innehåller mycket information om allt möjligt som är på gång i stiftet, en del för anställda medarbetare och en del för en bredare allmänhet. Aktuellt ideellt fokuserar på sådant som är öppet för alla engagerade eller intresserade! Men givetvis är du välkommen att prenumerera på båda om du vill - vilket många också gör! 

Skara stift behandlar dina personuppgifter med ditt samtycke. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i vår integritetspolicy