Other languages with Google Translate

Kontakt

Skanör-Falsterbo församling Besöks- och postadress: Kyrkogatan 5 B, 23930 Skanör Telefon: +46(40)479700 E-post till Skanör-Falsterbo församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sopplunchen

Församlingens soppluncher får ny kostym!

Soppluncherna i Skanör-Falsterbo har varit ett omtyckt och trevligt tillfälle för folk i alla åldrar att få träffas över god soppa och efterföljande underhållning. Det kan dock vara bra med förnylse och denna höst kommer vi prova ett annat upplägg än det vanliga. I oktober har vi istället för soppa en lättare lunch, tex paj, och därefter löser vi ett melodikryss som leds av en av församlingens musiker. I november får vi återigen njuta av värmande soppa och inbjudna förläsare och underhållare.

Hjärtligt välkomna till den nya Sopplunchen i Skanör-Falsterbo.

Samtliga träffar i Falsterbo församlingshem kl 12.00 - 14.00

OKTOBERKRYSS - med lunch

4/10 Organist Peter Sjunnesson.
18/10 Organist Per Engström.

NOVEMBERSOPPA - med gäst

1/11 Maria von Zeijl från organisationen Open Doors, berättar hur det är att vara förföljd för sin kristna tro. Open Doors är en politiskt obunden, internationell missionsorganisation, som arbetar över hela världen för att hjälpa kristna som förföljs på grund av sin tro.

15/11 Tommy Juth och organist Per Engström underhåller. Tommy Juth har haft en lång och framgångsrik karriär. Även om hem- staden Malmö oftast har fungerat som bas, har hans yrke också fört honom till scener i stora delar av övriga världen. Han är välkänd för den Sydskånska publiken från de årliga julkonsertena, otaliga pjäser, musikaler och revyer.

Och inte att förglömma alla de underbara komedierna som han har varit med de senaste åren.

29/11 Ej fastställt program.

Diakonigruppen hälsar välkommen till gemenskap med andakt,
soppa och varierande program.

Torsdagar (jämna veckor) enligt nedan kl 12.00 - 14.00
Falsterbo församlingshem. Kostnad: 40kr.

För mer information, kontakta:
Diakon Carina Hansson
Mobil: 040 - 47 41 39                                                                           carina.hansson@svenskakyrkan.se