Other languages with Google Translate

Kommande konserter

Välkomna att beröras av ord och ton i våra vackra kyrkorum

Kommande konserter och musikgudstjänster

Vid förköp av biljetter på pastorsexpeditionen så gäller endast betalning med kontanter eller Swish. Vi har tyvärr ingen möjlighet att erbjuda betalning med kort.

Söndag 2 februari
Falsterbo kyrka kl 18.00. Fri entré.

Musik vid levande ljus - konsert på kyndelsmässodagen med pop-och gospelkören Embrace under ledning av Karolina Larsson.

Söndag 9 februari
Falsterbo kyrka kl 15.00. Fri entré.

Voices Soave
En grupp bestående av fyra professionella sångare med passion för acappella-musik i det kammarmusikaliska formatet. Tre av ensemblens medlemmar är till vardags fasta medlemmar i en av världens mest renommerade körer, The Tenebrae. Repertoaren sträcker sig från den tidiga renässansen till vår tids musik.

Ensemble:
Victoria Meteyard, sopran