Allhelgonahelgen

ALLHELGONAHELGEN

Under Allhelgonahelgen serveras det kaffe ute på kyrkogårdarna för oss, som vill smycka och besöka våra gravar. Kyrkorna är öppna och det finns möjlighet att tända ljus och sitta ner i stillhet. På lördagen är det minnesgudstjänster i Skanör och Falsterbo. På söndagen är det musikgudstjänst i Falsterbo kyrka kl 18.00.

FREDAG 5 november

Välkommen att sitta ner och ta en kopp kaffe och tända ett ljus. Personal från kyrkogårdsförvaltningen finns tillgängliga och bjuder på kaffe/té  och gravljus kl. 12.00 -16.00

Andakter
Andakt  kl. 15.00 i Skanör och Falsterbo kyrkor.

ALLA HELGONS DAG  - LÖRDAG 6 november

Möjlighet att sitta ner i kyrkorna och tända ett ljus. Personal från kyrkogårdsförvaltningen finns tillgängliga och bjuder på kaffe/té  och gravljus.

11.00-15.30 - Falsterbo kyrka
11.00-15.30 - Skanörs kyrka

Minnesgudstjänst kl 16.00 i Falsterbo kyrka
Minnesgudstjänst kl 18.00 i Skanörs kyrka

ALLA SJÄLARS DAG - SÖNDAG 7 november

Musikgudstjänst kl 18.00 i Falsterbo kyrka.

FAURÉS REQUIEM

Ett av körrepertoarens vackraste verk är Requiem av Gabriel Faurés, skrivet år 1887 i anslutning till tonsättarens föräldrars bortgång. Rekvietexten, tonsatt av en lång rad kompositörer, är på en gång en önskan om frid för de bortgångna och ett uttryck för människans hopp om evigt liv.

Skanör-Falsterbo Vokalensemble, solister och orkester under ledning av Peter Sjunnesson. Präst Maggie Signäs.