Öppettider

Välkommen att besöka oss i någon av våra kyrkor eller i församlingsgården Munken!

öppettider

Församlingsexpeditionen, som ligger i församlingsgården, har expeditionstid tisdagar och torsdagar kl. 10.00–12.00.

Mariakyrkan:
Mariakyrkan håller öppet alla dagar i veckan kl. 9.00–17.00 (utom påskafton). Vid vissa tillfällen kan det hållas olika förrättningar i kyrkan som dop, vigslar eller begravningar - tillsammans med mässor, gudstjänster eller konserter. Dessa aktiviteter är förstås viktiga att respektera, men känn dig annars varmt välkommen att besöka den vackra kyrkan med historiska rötter från medeltiden.

Haga kyrka
Haga kyrka är inte öppen dagligen för allmänheten. Vill man ändå besöka kyrkan utanför gudstjänsttid kan man kontakta kyrkvaktmästare Ronny Stensvik på telefon 070-768 10 87 för att bestämma en tid som kan passa för ett besök.

I Sigtuna firas varje vecka :

Veckomässa, onsdagar i Mariakyrkan kl. 19.00

Morgonmässa, tisdagar i Olov Hartmans studiokyrka kl. 8.30