Kyrkornas öppettider

Våra kyrkor i Rockneby och Läckeby är ofta öppna, välkomna!

Kyrkan i Ryssby i Rockneby är öppen de vardagar vår vaktmästare är i tjänst, det vill säga mellan klockan 7.00 och 16.00, en del dagar kan det ändå vara stängt, vid utbildning, personalmöten eller sjukdom. Kyrkan i Åby i Läckeby är oftast inte öppen på vardagar under vinterhalvåret. På sön- och helgdagar eller när det händer något annat i våra kyrkor på helgerna är kyrkorna öppna cirka en timme före gudstjänsterna och en stund efter att gudstjänsten slutat.

Vill ni komma in i våra kyrkor vid någon annan tidpunkt? Kontakta vår expedition på telefon 0480-382 00 så försöker vi lösa det!