Väddö församling

Välkommen till Väddö församling

Vi är en skärgårdsförsamling med fyra fantastiska och ”unga” kyrkor. Singö kyrka, timrad och med ett magnifikt Maria-altarskåp. Gisslehamns kapell som stolt ser ut över Ålands hav. Väddö kyrka, en av Roslagens största kyrkor, älskad inte minst för sin fantastiska akustik. Björkö-Arholma kyrka, berömd för sin fantastiska kormålning av Harald Lindberg och Arholma kyrka som vi tar oss till med båt.

Församlingsherde Lars-Åke Johansson
Tel 0176-524 11, lars-ake.johansson@svenskakyrkan.se

Läs mer om våra verksamheter:
Öppen förskola
Barngrupper
Barn- och ungdomskör
Ungdomsgård/Kyrkans ungdom
Vuxenkörer
Dagträff
Sopplunch
Syförening
Pilgrimsvandring

Bild: Hanna Olsson

Körhelg på Arholma?

Sedan förra året har Arholma kyrka en fin flygel och vi vill nu öppna för möjligheten att erbjuda kyrkan för körhelger på Arholma framför allt vår och höst.
På ön finns också vandrarhem och föreningslokal som går att hyra.
För mer information: Camilla Forsberg, 070-230 89 40 eller Sylvia Hvistendahl-Manners, 073-677 81 12.