Körsång

Det är kul att sjunga ihop! I Ringsjö församling är vi välsignade med två körer för vuxna, Ringsjö kyrkokör och allsångskören TuttiFrutti.

Ringsjö kyrkokör

Ringsjö kyrkokör bjuder på vackra toner i fyra stämmor och blandade genrer. Välkommen att vara med! Vi övar i Hurva församlingshem torsdagar kl. 19-21, och sjunger i församlingens gudstjänster. Kontakt: Elisabeth Mühlhäuser, kantor, elisabeth.muhlhauser@svenskakyrkan.se

TuttiFrutti kören

Församlingens allsångskör vänder sig till dig som gillar att sjunga och har möjlighet att öva på dagtid. Vi träffas i Hurva församlingshem kl. 10-11:30. Gemenskap, glädje och sång står i fokus. Repertoaren är blandad och vid varje tillfälle sjunger vi ca 1 timme och därefter fikar vi och samtalar om smått & gott. Första projektet mynnar ut i att vi sjunger en kvällsmässa i Bosjökloster kyrka kl. 18 den 2/10. Övningstillfällena blir den: 30/8, 6/9, 13/10, 20/10 och 27/10. Ledare: Petra Lengbrant, 070-2891235. Välkomna att vara med!

Trio JAG

Trio JAG är församlingens sångtrio som gläder oss med sin vackra sång. Trions medlemmar är: Anette Krohn, Gun-Britt Månsson och Jeanett Magnusson.

Psalmprojektet - Alla får vara med!

Har du någon fin älsklingspsalm som du vill dela med dig av? Ta chansen att bidra till församlingens Psalmprojekt! Klicka här för mer info...