Aktiviteter

Ringsjö församling erbjuder olika aktiviteter såsom utflykter, café för daglediga, föreläsningar och bokcirklar. Du är hjärtligt välkommen att vara med!

Må-bra-café

Äntligen! Tisdagen den 7 juni kl. 13:30 börjar församlingens Må-bra-café utanför Kyrkans hus i Bosjökloster. Klicka här för mer info!

Sommarmusik

Varmt välkomna att ta del av församlingens sommarmusik! Klicka här för att se sommarens spännande program...

13/7 kl. 19 Kyrkogårdsvandring i Bosjökloster

Carin Svantesson och Gull Rydström leder vandringen på Bosjökloster kyrkogård med fokus på några av de gravar som Ragnar Mårtensson dokumenterat i ord och bild. I Kyrkans hus serveras kvällskaffe och Bygdeföreningen visar och säljer delar av Ragnar Mårtenssons fotokonst. Kvällen är ett samarrangemang mellan Södra Ringsjöortens Bygdeförening och Ringsjö församling. Varmt välkomna!

SOPPLUNCH - Kommer åter till hösten!

Församlingens soppluncher erbjuder värmande måltid och gemenskap. Vi träffas i Kyrkans hus i Bosjökloster kl. 12. Soppa, bröd, kaffe och kaka - 40 kr. Varmt välkommen!

STICKCAFÉ I HURVA FÖRSAMLINGSHEM

Vi träffas i Hurva församlingshem varannan tisdag kl. 18:30 - 20:30. Du behöver inte kunna sticka, vi hjälper dig! Vi har både stickor och garn. Vi har sommaruppehåll men återkommer med mer info så snart vi kan.

Psalmprojektet - Alla får vara med!

Har du någon fin älsklingspsalm som du vill dela med dig av? Ta chansen att bidra till församlingens Psalmprojekt! Klicka här för mer info...