Aktiviteter

Ringsjö församling erbjuder olika aktiviteter såsom utflykter, café för daglediga, föreläsningar och bokcirklar. Du är hjärtligt välkommen att vara med!

Sommarmusik

Varmt välkomna att ta del av församlingens sommarmusik! Klicka här för att se sommarens spännande program...

Må-bra-café

Äntligen! Tisdagen den 7 juni kl. 13:30 börjar församlingens Må-bra-café utanför Kyrkans hus i Bosjökloster. Klicka här för mer info!

Höstens Må-bra-café

Redan nu vill vi flagga för höstens Må-bra-café! Två tisdagar under hösten kl. 14-16 blir det underhållning med fika i Kyrkans hus i Bosjökloster. Den 4 november underhåller Ingela Wahlgren och Rune Lindkvist med programmet 'Under Paris himmel'. Den 22 november kan man lyssna till 'Musik och historier från Hasse & Tages revyer och filmer' med Mia Kinell och Mats Larsson. Varmt välkomna!

SOPPLUNCH - Kommer åter till hösten!

Församlingens soppluncher erbjuder värmande måltid och gemenskap. Vi träffas i Kyrkans hus i Bosjökloster kl. 12. Soppa, bröd, kaffe och kaka - 40 kr. Varmt välkommen!

STICKCAFÉ I HURVA FÖRSAMLINGSHEM

Vi träffas i Hurva församlingshem varannan tisdag kl. 18:30 - 20:30. Du behöver inte kunna sticka, vi hjälper dig! Vi har både stickor och garn. Vi har sommaruppehåll men återkommer med mer info så snart vi kan.

Psalmprojektet - Alla får vara med!

Har du någon fin älsklingspsalm som du vill dela med dig av? Ta chansen att bidra till församlingens Psalmprojekt! Klicka här för mer info...