Välkommen Carin Saracco

I sommar, mellan den 9 juli och den 5 augusti, kommer Carin Saracco att vikariera som kyrkoherde i Parisförsamlingen. Läs mer om Carin här.

Jag heter Carin Saracco och är biträdande kyrkoherde i Strängnäs domkyrkoförsamling. Före det var jag kyrkoherde i Nice. Mitt hjärta finns både i Frankrike och i utlandskyrkan så därför ser jag mycket fram emot att få komma till er i sommar och vara eran sommarpräst.

Jag har varit präst i 27 år, har fyra vuxna barn och är gift med Jean-Pierre, konstnär, född och uppvuxen i  Frankrike men som för snart femtio år sedan kom till Sverige första gången. Vi har bott i södra Frankrike och har min mans släkt i Marseille-området så Paris är något nytt och outforskat vilket gör det extra spännande. Vi ses i sommar och på gudstjänsterna! A bientôt! / Carin Saracco