Foto: Sven-Erik Falk/Ikon

Gudstjänster 1a advent

Det finns ljus i mörkret - adventsljus! Nu till helgen får vi äntligen bjuda in till gudstjänst igen.

Det är fortfarande karantän, men vi får lov att fira gudstjänst, om än med begränsat antal besökare, och med mask, avstånd och rena händer. Det känns såklart extra fint med tanke på att det är 1a advent, en högtid som många av oss längtar till. Därför har vi planerat för fyra gudsjänster:

Lördag kl 17

Lördag kl 18 - fullbokat

Söndag kl 11 - fullbokat

Söndag kl 12 - fullbokat

OBS! man måste anmäla sig i förväg till paris@svenskakyrkan.se så att vi helt säkert inte tar in för många i kyrkan. På lördagen har vi en minibarnkör, och på söndagen medverkar Sofia Nilsson med solosång.

Vi kommer erbjuda kaffe, julmust, saffransbullar, kanelbullar, glögg och pepparkakor som take-away på gården. Och vår lilla julbutik med adventskalendrar, ljus, godis och de finaste julsakerna är öppet lördag 14 -18, och söndag 11-18. Det känns faktiskt helt fantastiskt att få ses igen!