Konserter och musik

Musikevenemang i Össeby församling

Musikevenemang hösten och julen 2022

Musik i juletid med Össeby kyrkokör

KÅRSTA KYRKA, LÖRDAG 10 DECEMBER, KL 15

Össeby kyrkokör, under ledning av kyrkomusiker Eva Svärd Mannerstedt och Jan-Erik Sandvik vid pianot, bjuder på julkonsert i Kårsta kyrka. Varmt välkomna!

Musikalisk ledare: Eva Svärd Mannerstedt, tel: 070-512 42 04

Julkonsert med Össeby Gospel

ÖSSEBY-GARNS KYRKA, LÖRDAG 3 DECEMBER, KL 15.00

Össeby Gospel, under ledning av Ann-Louise Wistrand, bjuder på en konsert med härlig julstämning, svängig gospel och smittande glädje. Varmt välkomna!

Kontakt: körledare Ann-Louise Wistrand, tel: 072-527 51 36

Orgelfika med Eva

ANGARNS KYRKA, TORSDAG 17 NOVEMBER, KL 14.30-15.30

Församlingens kyrkomusiker Eva Svärd Mannerstedt bjuder in till en musikstund med blandad repertoar på orgel och sång. Därefter blir det tid för fika och samtal. Varmt välkomna!

Kontakt: Kyrkomusiker Eva Svärd Mannerstedt, tel: 070-512 42 04

Trio Con Brio

VADA KYRKA, LÖRDAG 1 OKTOBER, KL 15

TRIO CON BRIO STOCKHOLM bildades 2001 och fann sin nuvarande form 2008. TCBS består av Carina Cederwall – flöjt, Jan Holmgren – oboe och engelskt horn och Stig Andersson – piano och arrangemang.

Instrumentbesättningen är ovanlig för en trio och skapar en luftig klangbild med en speciell lyster.

TCBS turnerar Sverige runt, men har också gjort sex turnéer i USA:s Mellanvästern.

Repertoaren är bred – klassiskt blandas med populärt, folkmusikaliskt och sakralt – och finns presenterad på flera cd-inspelningar.

Varmt välkomna!

Kontakt: Kyrkomusiker Eva Svärd Mannerstedt, tel: 070-512 42 04