Angående Corona och verksamhet i Össeby församling

Information uppdaterad tisdag 23 juni.

Gudstjänst

Inför sommaren har vi fått klartecken att bjuda in till gudstjänster igen. Vi följer givetvis folkhälsomyndighetens rekommendationer och begränsar antalet besökare utifrån storleken på kyrkorummet. Kyrkvärdar och personal hjälper till att hitta en bra plats till dig. Vid friluftsgudstjänster är maxantalet 50 deltagare inkl medverkande.

Musik

Sommarens konsertprogram är utbytt mot allsångskvällar utanför Vada kyrka. Kom i bil med egen kaffekorg så hjälps vi åt att hålla lagom avstånd.

Aktiviteter

Sommarprogrammet bjuder också på visning och tipspromenad vid alla våra kyrkor under namnet Ad Fontes -tillbaka till källorna, och Sommarkul med lek, spel och pyssel.

Läs mer om musik och aktiviteter på  https://www.svenskakyrkan.se/osseby/sommaren-i-osseby-forsamling

Öppna kyrkor

Denna sommar utökas öppettiderna för eget besök i kyrkorna. 23 juni till 23 augusti gäller dessa tider:

• Tisdagar kl 9-15 Kårsta kyrka
  • Onsdagar kl 9-15 Vada kyrka
  • Torsdagar kl 9-15 Angarns kyrka
  • Fredagar kl 9-15 Össeby-Garns kyrka

Mer information

Här kommer vi att uppdatera informationen kontinuerligt. Vill du veta mer om planeringen är du välkommen att kontakta expeditionen på tel 08-512 420 30.