Solen lyser igenom täta trädkronor.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Tro och fördjupning i Nacka kyrka

Oavsett om du tror på Gud eller bara är nyfiken så finns kyrkan här för dig. Vi firar gudstjänst i många former och uttryck och erbjuder flera möjligheter till fördjupning i tro och livsfrågor. Välkommen att vara med precis som du är.

livsstegen

Torsdagar 18.00
Livsstegen är ett självhjälpsprogram för oss alla som vill utvecklas och växa som människa, längtar efter inre hälsa och vill göra en livsförändring. Du kanske ibland brottas med stora och små bekymmer och funderar på livets stora frågor. Vill du tillsammans med andra dela dina tankar om maktlöshet, tillit, ofullkomlighet, försoning, tacksamhet och medkänsla.
Mer info och anmälan: Teresa Brunzell

sorgegrupp

Tisdagar 16.00, start 11/10
Vi kommer att tala om tiden före dödsfallet och den nya verklighet vi lever i nu. I gruppen tillämpar vi tystnadslöfte, så att det som sägs i rummet stannar där. Varje träff inleds med en fikastund. Därefter samtalar vi med varandra och delar med oss av tankar och erfarenheter.
Sorgegruppen träffas sedan sex tisdagar i följd.
Anmälan: Gudni Agnarsson

samtalsgruppen Vägen

Onsdagar jämna veckor 19.00, start 12/10
Samtal om livsfrågor och kristen tro, fördjupa din syn på livet och tron tillsammans med andra.
Mer info och anmälan: Maria Bergstrand

Nacka kyrka och kapell

Nacka kyrka
Foto: Eddie Granlund

Nacka kyrka, kapell och församlingshem ligger i området Finntorp i Nacka. Här finns också församlingsexpedition och kyrkogårdsförvaltning.

Gamla Värmdövägen 14
Tel: 08-546 06 145

Öppet i kyrkan:
tisdag – söndag 10.00-16.00
Kom in om du vill tända ett ljus eller bara vara i kyrkan en stund.

Öppet i församlingshemmet:
måndag–fredag 8.00-16.00, lördag–söndag 10.00-16.00

Åk kommunalt
www.sl.se Från Slussen: Buss 409-411, 413-414, 420 och 422. Hållplats Finntorp.