Vägen - en samtalsgrupp för sökare

Onsdagar jämna veckor 19.00-21.00, start 12 oktober.

längtar du efter att samtala om livet och andlighet?

Samtalsgruppen Vägen vänder sig till vuxna som vill samtala om livsfrågor och kristen tro för att fördjupa sin syn på livet och tron tillsammans med andra.

Samtalsgruppen Vägen  bygger på egna frågor och livsberättelser och passar därför dig som längtar efter fördjupning, oavsett tidigare erfarenhet av kyrkan. Gruppens samtal utgår från olika livsfrågor och berättelser. Vi delar tankar och lyssnar till varandras erfarenheter.

Om du inte tidigare är döpt eller konfirmerad kan Vägen erbjuda en öppning för det. Samtalsgruppen Vägen är en del av Katekumenatet, som du kan läsa mer om här.

ny grupp startar den 12 oktober

Samtalsgruppen möts varannan onsdag kl 19.00-21.00 i Nacka kyrka. Väkommen att höra av dig till Maria Bergstrand om du vill vara med. maria.bergstrand@svenskakyrkan.se, 08-546 06 165.

Anna Swedmark om Vägen

– Under mitt deltagande i gruppen Vägen fick jag verkligen utforska min egen tro och det synliggjorde betydelsen för min tro i vardagen. Jag fick insikten om att jag är en del av något som är mycket större, berättar Anna.

Kontakta oss i Nacka kyrka

Gamla Värmdövägen 14
Tel: 08-546 06 145 eller 08-546 06 143
Åka kommunalt: www.sl.se Hållplats Finntorp. Bussar från Slussen.

Öppet i kyrkan:

tisdag – söndag 10.00-16.00
Kom in om du vill tända ett ljus eller bara vara i kyrkan en stund.

Öppet i församlingshemmet:

måndag–fredag 8.00-16.00, lördag–söndag 10.00-16.00