Foto: Alex Giacomini /Ikon

Konfirmation i Kållered

Här hittar du information om konfirmation i Kållereds församling 2022-2023. Läs mer om grupperna här och anmäl dig så snart som möjligt här på hemsidan, senast den 7 juni!

Helgkonfirmand i Kållered

Om veckan är fullspäckad med aktiviteter och det kan bli svårt att få in konfaläsning på schemat, då är helgkonfa i Kållered något för dig! Träffas en lördag i månaden. Konfirmation 13 maj 2023 i Apelgårdens kyrka.

Sommarkonfirmand i Kållered

Har du mycket att göra under skolterminen? Kan du tänka dig att använda de sista veckorna av ditt sommarlov 2023 till att vara konfirmand? Då är sommarkonfa i Kållered något för dig! Träffas vecka 31-33 sommaren 2023 samt några träffar under året. Konfirmation 19 augusti 2022 i Apelgårdens kyrka.

Stella-konfirmation

Konfirmandverksamhet för ungdomar med intellektuella funktionsnedsättningar.

Anmälan

Anmäl dig snarast. UPPGIFTER OM KONFIRMANDEN.

Är du döpt?

PÅ GRUND AV BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER I GRUPPERNA, ANGE BÅDE FÖRSTAHANDSVAL OCH ANDRAHANDSVAL.

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, facebook, instagram, folder osv)

I och med denna anmälan till konfirmationsläsningen godkänner jag det eventuella ekonomiska åtagandet som kan vara förknippat med konfirmationsgruppen (uppgiften finns tillsammans med varje grupp). För att kunna genomföra och administrera ditt barns tid som konfirmand kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

Funderingar?

Om du är tveksam till något, till exempel lägervistelse, hör av dig så löser vi det på något sätt! 

ApelPax

Ungdomsgrupp i Matildasalen. För dig som är 14-19 år. Varannan torsdag, jämn vecka med start på veckomässan kl 18.00.

Förälder mitt i livet

Föräldrakurs fem kvällar och en helg, för dig som är förälder med en tonåring i konfirmandåldern.

Mer om konfirmation

Här kan du läsa mer om vad konfirmationstiden kan vara och om vilka grupper som finns i Fässbergs och Stensjöns församlingar.

Konfirmation - minnen för livet!

Varje år säger mängder med 15-åringar att konfirmationstiden är det bästa de gjort. Vi hoppas att du ska känna samma sak!

Konfirmation – tankar om Gud och livet

Här finns information om vilka konfirmationsgrupper som finns. Information om grupperna 2022-2023 hittar du här. Anmälan sker i formuläret nedanför.