Vi söker projektanställd (70%) kantor/musiker för perioden 2023-06-01 -- 2025-12-31 med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning

Melleruds pastorat är en glesbygdsförsamling nära Skandinaviens mitt, beläget i Dalsland, Karlstads stift, som söker en projektanställd kantor eller musiker gällande 70% för perioden från den 1 juni 2023 till den 31 december 2025 med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning.

Tjänsten är en musikertjänst med inriktning på gudstjänster och kyrkliga handlingar, samt körer bland barn och ungdomar.

Vi söker dig som är utexaminerad kantor, en meriterad församlingsmusiker eller en musiker som har erfarenhet av församlingsliv och gudstjänstliv. Delar vår kyrkas tro och bekännelse samt vill arbeta för delaktighet i gudstjänstliv och församlingsliv.

Körkort med B-behörighet krävs för tjänsten.

Vi värdesätter social kompetens, drivkraft och flexibilitet.

Melleruds pastorat är ett pastorat i glesbygden av Karlstad stift, Dalsland, med goda kommunikationer mot Göteborg och Karlstad.  Pastoratet har drygt 30 anställda och arbetslaget är en välfungerande grupp med kompetenta medarbetare. 

Verksamheten bedrivs i våra fyra olika församlingar Bolstad, Holm, Ör och Skållerud och en indelningsändring är på gång. 

Varaktighet/Arbetstid:

Tjänsten är en projektanställning om 70%

Projektanställningens varaktighet är från 2023-06-01 till 2025-12-31 med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning

Arbetsgivare: Svenska kyrkan Melleruds pastorat

Lön: Månadslön

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den:

31 januari 2023

Ansökan skickas till: mellerud.pastorat@svenskakyrkan.se

eller till vår postadress: Melleruds pastorat, Box 94, 464 22 MELLERUD

Dalsland - Ett Sverige i miniatyr, där Mellerud ligger nära Skandinaviens mittpunkt