Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Körverksamhet för vuxna

Att sjunga i kör skapar glädje och vällust, det har många körmedlemmar berättat om. Vi har också en god och trevlig gemenskap med ett gemensamt intresse, sångarglädjen. Här nedan följer olika vuxenkörer och dess tider, platser och ledare. Kom och var med, dela vårt intresse, alla är välkomna!

KÖREN MORGONSTUND
Daglediga som tycker om att sjunga på en lite lagom nivå. Stor social samvaro. Vi sjunger vid lite olika tillfällen, alltifrån allsångskväll till gudstjänster och visaftnar.

Uppstart: 15 februari

När: Tisdagar mellan kl. 9.30-11.00
Ledare: Anders Fredriksson

JÄRNS SÅNGKÖR
Kören som sjunger från Bach - Beatles. Men med tyngdpunkt på den sakrala musiken.

Uppstart: 17 februari 2022

När: Torsdagar mellan kl. 19:00-21:30
Ledare: Anders Fredriksson

BOLSTADS KYRKOKÖR
Bolstads kyrkokör är en blandad kör om ca 20 medlemmar.

Uppstart: 1 mars 2022

När: Tisdagar mellan kl. 18:30-21:00
Var: Grinstads församlingshem
Ledare: Maria Andersson

ÖRS KYRKOKÖR
En, för närvarande liten, damkör i spridda åldrar som deltar i församlingens gudstjänster.

Uppstart: 2 mars 2022

När: Onsdagar mellan kl. 18:30-20:00
Var: Stakelunds församlingshem
Ledare: Maria Andersson

SKÅLLERUDS FÖRSAMLINGSKÖR
Kören bildades 1927 och sjunger huvudsakligen på gudstjänster i Skålleruds kyrka och åker gärna på körresor. Får också ofta uppdrag att vara med även utanför kyrkans regi, vilket uppskattas och har här sjungit ihop med bland annat Anna-Lotta Larsson och Py Bäckman.

Uppstart: 16 februari 2022

När: Onsdagar mellan kl. 18:30-21:30
Ledare: Peter Söderlund

Kantorer och körledare