Konfirmation

Hur ofta pratar du om meningen med livet, tro, döden, kärlek, sex och rättvisa med dina kompisar? Som konfirmand får du diskutera de stora och små frågorna och lära känna dig själv, andra och Gud. Konfirmationen ger dig möjlighet att upptäcka dopet, förstå vem Jesus är och vilka vi människor är. Vad gör man egentligen i kyrkan? Vad betyder Bibeln idag? Hur går tro och vetenskap ihop? Här finns utrymme för dig och dina tankar.

I Lycksele församling erbjuder vi konfirmation med Storstadsresa

Första träffen blir den 28:e augusti och vi kommer att åka på läger till Örträsk prästgård den 30:e augusti till 1:a september 2019.

Vi träffas varannan onsdag från klockan 15 till 18 och åker sen till Stockholm/Uppsala under Kristi himmelsfärdshelgen.

Konfirmationsgudstjänsten blir på Pingstdagen 31/5 2020

Har du några funderingar omkring detta så kan du ringa till skol- och ungdomspräst Johan Karlemo på 0950-27653 eller e-posta honom på johan.karlemo@svenskakyrkan.se