Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmation handlar om Gud, livet och sånt du tycker är viktigt. Är du nyfiken både på dig själv, din omgivning och kristen tro? Välkommen att bli konfirmand!

Vad är viktigt för ett bra liv?
Vem är jag och vem vill jag vara?

Att konfirmera sig innebär att du får möjlighet att fundera på sådant som du kanske inte gör varje dag. Du får också ta reda på vad kristen tro är, åka på läger, lära känna nya människor eller lära känna dina gamla vänner på nytt sätt. Konfirmationen ger dig möjlighet att upptäcka dopet, förstå vem Jesus är och vilka vi människor är.

Viktig information

Lycksele församling har gjort förändringar i konfirmandåret och det innebär att starten blir i januari 2022, inbjudan kommer gå ut till dig som är född 2007 och 2008, vi erbjuder två årskullar samtidigt att konfirmera sig.

Lycksele församling har två konfirmandalternativ

Storstadskonfa

Under våren och hösten 2022 träffas vi varannan onsdag kl. 15-18 på S:t Mikaelsgården.

PROVAPÅ-kväll  24/11 2021  S:t Mikaelsgården kl 18.30

Mer information kommer längre fram om datum

Upptaktsläger i Örträsk

Konfirmandresa till Uppsala/ Stockholm

Konfirmationen blir i November 2022 i Lycksele kyrka.

Kostnadsfritt

Soulkonfa

Konfirmation handlar om kristen tro, livet och vänskap.

Är du nyfiken på att utforska det tillsammans med andra i din ålder?

Gillar Du att sjunga? Då passar Soulkonfa för Dig!

Man måste inte ha varit med i Soul Children tidigare för att gå i Soulkonfa. Däremot måste man börja i Soulchildrenkören from våren 2022.

Kören övar torsdagar efter skolan. Plats: Norrängskyrkan.

Soulkonfa träffas en gång i månaden efter en körövning på torsdag. Vi äter middag tillsammans och funderar/lär oss mer kring livet och kristen tro.

Under konfaåret åker vi på SOUL CHILDRENFESTIVAL . (Vi åker tillsammans med Lycksele Soul Teens.)

Konfirmationen blir i November 2022 i Lycksele kyrka.

Kostnadsfritt

Alla är välkomna!

NYFIKEN OCH VILL VETA MER?

Kontakta oss gärna!

Carina Byström Nuft