Dop, Konfirmation, Vigsel och Begravning

Läs mer om varje gudstjänst genom att klicka på puffarna. 

Dop

Du lilla barn som nyss fötts till det här livet Ni nyblivna föräldrar Du som just fått barnbarn Du som inte döptes när du var riktigt liten men som vill bli döpt nu Du som fick vänta med ditt dop tills du kunde bestämma själv Du som längtar efter dopet Välkommen

Konfirmation

Vad är viktigt för ett bra liv? Vem är jag och vem vill jag vara? Att konfirmera sig innebär att du får möjlighet att fundera på sådant som du kanske inte gör varje dag. Du får också ta reda på vad kristen tro är, åka på läger, lära känna nya människor eller lära känna dina gamla vänner på nytt sätt. Konfirmationen ger dig möjlighet att upptäcka dopet, förstå vem Jesus är och vilka vi människor är.

Vigsel

Kärlek kandlar mer om att ge än om att få. Jag ger mig själv, hela mitt liv, utan förbehåll till en annan människa. Samtidigt får jag ta emot den jag gifter mig med. Jag och du blir vi. Ett löfte för hela livet.

Begravning

Vad är meningen med livet? Hur kommer man igenom sorg? Andakter, gudstjänster och samtal i samband med död och begravning tar upp dessa frågor.

I samband med att ni bokar så hanterar vi era personuppgifter. Vill ni läsa mer om hur vi gör det så klickar ni på puffen nedan.