Barn & ungdom

Barn, ungdom och familjeaktiviteterna samlar varje vecka ungefär 400 personer.

Det finns något för alla åldrar och på många olika platser inom Lycksele församling.

Allt från liten och nyfödd till dig som är förälder. Vad som erbjuds beror lite grann på vilka som bor och engagerar sig i den kyrka som finns i ens närhet.

Barn & ungdomsverksamheterna är en del i församlingarnas dopuppföljande arbete, även om man kan delta fastän man ännu inte är döpt.

Aktiviteterna för de olika åldrarna presenteras närmare på respektive undersida.

Svenska Kyrkans Unga (SKU)

Svenska Kyrkans Ungas logotyp

SKU – Svenska Kyrkans Unga träffas torsdagar kl 18.00 till ca 20.00 nere i S:t Mikaelsgårdens bottenvåning under läsåret.
Där är gemenskapen viktig och vi umgås och har roligt tillsammans, samtalar och har andakt i kapellet.

Är du sugen på att vara med?
Kolla in vår Facebooksida för att se vad som händer: https://www.facebook.com/skulycksele/  eller

www.svenskakyrkan.se/lycksele

Du kan gärna prata med någon av oss ledare om du funderar på något.

Carina Byström Nuft, Diakoniassistent och socionom

carina.bystromnuft@svenskakyrkan.se