Barn & ungdom

Barn, ungdom och familjeaktiviteterna samlar varje vecka ungefär 400 personer.

Det finns något för alla åldrar och på många olika platser inom Lycksele församling.

Allt från liten och nyfödd till dig som är förälder. Vad som erbjuds beror lite grann på vilka som bor och engagerar sig i den kyrka som finns i ens närhet.

Barn & ungdomsverksamheterna är en del i församlingarnas dopuppföljande arbete, även om man kan delta fastän man ännu inte är döpt.

Aktiviteterna för de olika åldrarna presenteras närmare på respektive undersida.

Svenska Kyrkans Unga (SKU)

Svenska Kyrkans Ungas logotyp

SKU – Svenska Kyrkans Unga träffas torsdagar kl 18.00 till ca 20.00 nere i S:t Mikaelsgårdens bottenvåning under läsåret.
Där är gemenskapen viktig och vi umgås och har roligt tillsammans, samtalar och har andakt i kapellet.

Är du sugen på att vara med?
Kolla in vår Facebooksida för att se vad som händer: https://www.facebook.com/skulycksele/  eller

www.svenskakyrkan.se/lycksele

Du kan gärna prata med någon av oss ledare om du funderar på något.

Carina Byström Nuft, Diakoniassistent och socionom

carina.bystromnuft@svenskakyrkan.se

Upptäckarklubben

Förskoleklass till årskurs 2

Himlaskoj

3-5 år tillsammans med vuxen

Liten och Stor - Öppen förskola

Barnen är det viktigaste vi har. Tillsammans kan vi ge dem trygghet och en gudstro som kan följa genom hela livet. Här får vi dela tro och glädje och finna hjälp och gemenskap.

TWEENS

Gemenskap, upptäckande och aktivitet för årskurs 4-6

KYRKis

Hit kan man komma för att träffa kompisar, fika och göra roliga saker tillsammans! Förutom de aktiviteter vi gör har vi alltid ett tema med utgångspunkt ur Bibeln. Vi avslutar varje gång med en liten andakt i kyrksalen.

Barn använder appen kyrkan på iPad.

Kyrkan – en app för barn

Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern. I den får du besöka en kyrka för att bland annat spela på orgeln, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster. I appen finns också korta filmer om dop, begravning, vigsel, jul och påsk.