Barn & ungdom

Barn, ungdom och familjeaktiviteterna samlar varje vecka ungefär 400 personer.

Det finns något för alla åldrar och på många olika platser inom Lycksele församling.
Allt från liten och nyfödd till dig som är förälder. Vad som erbjuds beror lite grann på vilka som bor och engagerar sig i den kyrka som finns i ens närhet.
Barn & ungdomsverksamheterna är en del i församlingarnas dopuppföljande arbete, även om man kan delta fastän man ännu inte är döpt.
Aktiviteterna för de olika åldrarna presenteras närmare på respektive undersida.

söndagskola

Ledare för söndagskola

Som ledare för söndagsskolan i Lycksele kyrka kl. 11.00 har du hand om samlingen i tornrummet. Där finns det möjlighet att sjunga, leka och samtala om Gud tillsammans. Undervisningsmaterial finns färdigt att använda, vill du utforma undervisningen själv så gör du självklart det.
I Kopieringsrummet på S:t Mikaelsgården finns en pärm (märkt BARNVÄRD) där schemat för söndagarna sitter och där du kan skriva upp dig för att vara ledare. I pärmen finns också mer praktiskt information om vad en söndag kan innebära.

Gör detta själv, tillsammans med en någon eller som familj!

Vid frågor och funderingar, tveka inte att höra av dig!

Emma Stenmark
Pedagog, Lycksele församling
emma.stenmark@svenskakyrkan.se

Svenska Kyrkans Unga (SKU)

SKU – Svenska Kyrkans Unga träffas torsdagar kl 19.00 till ca 22.00 nere i S:t Mikaelsgårdens bottenvåning under läsåret.
Där är gemenskapen viktig och vi umgås och har roligt tillsammans, samtalar och har andakt i kapellet.

Är du sugen på att vara med?
Kolla in vår Facebooksida för att se vad som händer: https://www.facebook.com/skulycksele/  eller

www.svenskakyrkan.se/lycksele

Du kan gärna prata med någon av oss ledare om du funderar på något.

Mattias Arousell, församlingspedagog 0950-27655

mattias.arousell@svenskakyrkan.se