Ystävien pysäkki / Vännernas hållplats

Seurustelua kahvipöydän äärellä kerran kuussa Örnäsgårdenilla tai Porsön kirkolla

Ystävien pysäkki
on tapaamispaikka herkullisen kahvipöydän ja vaihtelevan ohjelman äärellä kerran kuussa klo 13-15.

Örnäsgårdenin ryhmä kokoontuu huoneessa Damklubbrummet torstaisin 31/1, 28/2, 28/3, 25/4 ja 9/5.

Molemmat ryhmät kokoontuvat 28/2 Örnäsgårdenilla kuulemaan Mari Timosta kunnan Dementiatiimistä, joka informoi heidän toiminnastaan ja vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin.

Porsön kirkon ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 30/1, 27/2, 27/3 ja 24/4.  Kevään viimeinen kerta on torstaina 9/5 Örnäsgårdenilla yhdessä siellä kokoontuvan ryhmän kanssa.

Tervetuloa uudet ja vanhat kahvittelijat!

Hilkka  Eriksson

Hilkka Eriksson

Luleå domkyrkoförsamling

Mer om Hilkka Eriksson

Diakoni, suomenkielinen, Luulajan tuomiokirkkoseurakunta. Diakon, finsktalande.