Kontakt

Lövångers församling Besöks- och postadress: PRÄSTGÅRDSVÄGEN 16, 93010 LÖVÅNGER Telefon: +46(913)10023 E-post till Lövångers församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Utställning på Café Anna under september . Välkommen!

Tisdagar och torsdagar 10-15. Extra öppet lördag under Skördemarknaden 22/9 10-15

Just nu kan du njuta av Charlotta Johanssons tavlor, "Lottas skafferi" på Café Anna samtidigt som du tar dej en kopp kaffe eller äter en sallad. Utställningen pågår under september månad.
Café Anna är en  mötesplats för alla på EFS Lövånger. Varje tisdag och torsdag 10-15 finns där möjlighet till gott fika, gemenskap och integration.

Är du intresserad av att göra en insats i eller för caféet är du välkommen att höra av dej!

Fika, godsaker, mackor och sallad serveras på Café Anna Bild: Iris Sjöstrom
Linda Sandgren