Nu börjar barn- och ungdomsgrupperna

Start barn- och ungdomsverksamheten

Här kan du läsa när grupperna startar igen efter juluppehållet

Kyrkans Barntimmar

De riktar sig till 4- och 5-åringarna varannan vecka på Annagården i Lövånger och i Vallens kapell. Just nu är det sommaruppehåll. Startar i september.

På Kyrkans Barntimmar finns det plats för lek och spel också

Fröna

Fröna är en grupp för barn i förskoleklass- årskurs 2 och träffas på Annagården i Lövånger varannan tisdag 15-16.30. Just nu sommaruppehåll. Start i september.

Det är spännande med sång och ramsor

STOR & liten

Stor och liten riktar sig till de allra minsta och deras föräldrar. Om intresse finns startar vi igen. Hör av dej om du är intresserad! Vi brukar träffas tisdagar 9.00-12.00 på Annagården i Lövånger. Start i september

Det krävs koncentration för att lösa uppgiften tillsammans

TT

TT är mötesplatsen för årskurs 6 och uppåt på Annagården varannan tisdag efter skolan - 17.30. Just nu är det sommaruppehåll. Startar i september.

Söndagsskolan i Svarttjärn

Skatten

Varannan vecka är det Skattenträff i Svarttjärns bönhus 11.00-12.30. EFS/Salt ansvarar för söndagsskolan. Just nu är det sommaruppehåll. Startar igen i höst.

Scouterna

Scouterna riktar sig till barn i åldern 9-12 år. De träffas varannan söndag 17.00-19.00. Men just nu är det sommaruppehåll. Startar i augusti/september igen. EFS/Salt ansvarar för verksamheten.