Prenumerera via RSS

Söndagsskola online

Publicerad

Här hittar du vår Söndagsskola som vi spelar in och lägger ut både här på hemsidan samt på Facebook. Det blir pysseltips, lekar, Barnens Bibel och annat skoj. Häng med!

Andakt online

Publicerad

Här lägger vi upp de andakter som vi spelar in från Ulrika Eleonora kyrka. Ni får gärna vara med och fira dem med oss.

Vi finns här för dig

Publicerad

I en tid som genomsyras av oro, ovisshet och känsla av maktlöshet vill kyrkan vara ett stöd. Vi kanske inte kan träffas för att prata, men samtalet kan ske via telefon. Är du i behov av att prata med någon? Kontakta oss gärna. Alla samtal är viktiga. Klicka här för kontaktuppgifter

Uppdatering - Coronaviruset (Covid-19)

Publicerad

På rekommendation av London stift och brittiska myndigheter så ställer vi in alla våra aktiviteter samt stänger cafét på obestämd tid. Gudstjänster kommer att firas som vanligt, men enda sättet att delta i gudstjänsterna är via live-sändningar på Facebook. Vi kommer att fortsätta följa Londons stifts samt brittiska myndigheters direktiv och rekommendationer noga och uppdaterar vår webbsida löpande. Läs mer här.

Familjemässa

Publicerad

Vi firar Jungfru Marie bebådelsedag den 22 mars 11.00 med familjemässa och det blir premiär för vår nya agenda för familjemässan. Som det ser ut så väntar vi oss inte så många gudstjänstdeltagare, men vi kommer att live-sända gudstjänsten på Facebook. Klicka här för mer info!