Diakoniexpedition

Välkommen till vår diakoniexpedition, hit kan du söka dig för enskilda samtal och själavård. Vi har tystnadsplikt och vi för inga journaler. Besöken är kostnadsfria.

Diakoniexpeditionen kommer under sommaren och hösten inte att ha någon fast tid. Men du är varmt välkommen att kontakta diakonerna för ett enskilt samtal, vi ser fram emot att träffa dig.

Lena Hansen, lena.hansen@svenskakyrkan.se, 070–278 27 29

Kyrkans diakonala arbete kan se olika ut beroende på hur det omgivande samhället ser ut, men oavsett var vi bor och vad vi har för bakgrund så brottas de flesta av oss någon gång i livet med frågor och funderingar som kan vara svåra att bära själv. Ibland kan det vara skönt att få prata med någon utomstående.

Välkommen att besöka oss!

Lena Hansen

Lomma församling