Sommarresa!

Göteborg 24 maj

Följ med på sommarresan, som i år går till GÖTEBORG!

Vi reser först till Länsmansgårdens kyrka och andakt där med Louise Sjölund. Därefter fika.

Sedan far vi till Trädgårdsföreningen, där vi äter lunch på Rosencaféet (125 kr)och vandrar runt på egen hand i Trädgårdsföreningens underbara trädgård med bl a Palmhuset, som firar 140 år!

Karin Coxner kommer också att visa oss några smultronställen i Göteborg.

På hemvägen stannar vi till vid bräckboden på Göteborgs kexfabrik i Kungälv, där vi har möjlighet att köpa med oss något gott!

AVRESA

Forshälla kyrka 9.00

Hemgården 9.15

Hemkomst 17.00