Svenska kyrkan, Ljungskile församling Besöks- och postadress: Vällebergsvägen 24, 45930 Ljungskile Telefon: +46(522)99970 E-post till Svenska kyrkan, Ljungskile församling

Vandra

Pilgrimsvandra!

I Ljungskile församling finns sju mil led utmärkt med stolpar och märken. Ledsystemet går mellan de olika kyrkorna men knyter också an till andra leder med mål som Nidaros (Trondheim) och Santiago de Compostela!

Här nedan kan du ladda ner vår folder eller få den hemskickad till dig. Här kommer vi också att lägga ut information om de pilgrimsvandringar som vi kommer att göra framöver.

I hjärtat av Bohuslän sträcker sig församlingens pilgrimsleder - ett skiftande landskap med djupa skogar, blånande berg, böljande åkrar, medeltida kyrkor, insjöar och hav.

Läs mer på Nutida pilgrimers hemsida.

Ladda ner pilgrimsfoldern här!

Vill du vara med och engagera dig i PILGRIMSGRUPPEN? Välkommen! Vi är några stycken som tänker kring och planerar pilgrimsvandringar i församlingen.

Kontakta Lotta Olsson, präst, så får du veta mera!

lotta.olsson@svenskakyrkan.se, 0522-999 84 eller Ann-Kristin Falkeby, deltagare i pilgrimsgruppen, ann-kristin@falkeby.se.

Pilgrimsgruppen i Ljungskile församling
Lotta Olsson