Vandra

Pilgrimsvandra i sommar!

I Ljungskile församling finns sju mil led utmärkt med stolpar och märken. Ledsystemet går mellan de olika kyrkorna men knyter också an till andra leder med mål som Nidaros (Trondheim) och Santiago de Compostela!

Här finner du information om kommande vandringar och om vår folder som du kan ladda ned eller få hemskickad till dig. Här finns också uppgifter om vår pilgrimsgrupp - kom med du också!

Torsdag19/7 - medeltidsvandring Ljungskile-Resteröd

13.00 samling vid Hemgården

Vandring till medeltidsdagarna i Resteröd, ca 7 km

Ledare: Thomas Ottosson

16.00 kaffe i Resteröds församlingshem

17.00 Våra svenska helgon - Birgitta och Elisabet, föredrag Agneta Riddar

I hjärtat av Bohuslän sträcker sig församlingens pilgrimsleder - ett skiftande landskap med djupa skogar, blånande berg, böljande åkrar, medeltida kyrkor, insjöar och hav.

Läs mer på Nutida pilgrimers hemsida.

Ladda ner pilgrimsfoldern här!

Vill du vara med och engagera dig i PILGRIMSGRUPPEN? Välkommen! Vi är några stycken som tänker kring och planerar pilgrimsvandringar i församlingen.

Kontakta Lotta Olsson, präst, så får du veta mera!

Lotta Olsson, 0522-999 84

ann-kristin@falkeby.se