Vandra

Pilgrimsvandra på Påskdagen 2019

Pilgrimsvandra på PÅSKDAGEN 2019!

Det har blivit en tradition att Ljungskile församlings pilgrimsgrupp arrangerar en vandring på Påskdagen. Årets vandring går från församlingshemmet Hemgården i Ljungskile till Ljungs kyrka, en sträcka på knappt två kilometer. Vi samlas vid Hemgården 9.30 och är framme vid kyrkan i tid för att delta i gudstjänsten för den som vill. Gudstjänsten börjar 11.00 och leds av prästen Lotta Olsson, som är en av medlemmarna i församlingens pilgrimsgrupp. Under vandringen stannar vi till några gånger och reflekterar och samtalar utifrån något engagerande tema.

Ledare: Ann-Kristin Falkeby, ann-kristin@falkeby.se, 070-692 17 11

VÄLKOMNA ATT VANDRA!

I hjärtat av Bohuslän sträcker sig församlingens pilgrimsleder - ett skiftande landskap med djupa skogar, blånande berg, böljande åkrar, medeltida kyrkor, insjöar och hav.

Läs mer på Nutida pilgrimers hemsida.

Ladda ner pilgrimsfoldern här!

Vill du vara med och engagera dig i PILGRIMSGRUPPEN? Välkommen! Vi är några stycken som tänker kring och planerar pilgrimsvandringar i församlingen.

Kontakta Lotta Olsson, präst, så får du veta mera!

lotta.olsson@svenskakyrkan.se, 0522-999 84 eller Ann-Kristin Falkeby, deltagare i pilgrimsgruppen, ann-kristin@falkeby.se.

Pilgrimsgruppen i Ljungskile församling
Lotta Olsson