Vandra

Pilgrimsvandra på våra pilgrimsleder!

VÄLKOMNA ATT VANDRA!

I hjärtat av Bohuslän sträcker sig församlingens pilgrimsleder - ett skiftande landskap med djupa skogar, blånande berg, böljande åkrar, medeltida kyrkor, insjöar och hav.

KOMMANDE PILGRIMSVANDRINGAR

Lördag 15 augusti - klicka här för att läsa mer!

Söndag 27 september 13.00 - vi möts vid Forshälla kyrka och vandrar den 6 km långa pilgrimsleden till Resteröds kyrka. Där bjuds vi på enkel smörgås samt kaffe/te och avslutar med pilgrimsgudstjänst 16.00 vid klockstapeln, Resteröds kyrka (inomhus vid regn).

Anmälan: diakoniassistent Inger Nilsson, 0522-999 86. Begränsat antal deltagare. Om du önskar skjuts tillbaka till Forshälla, meddela det vid anmälan.

VÄLKOMNA!

Läs mer på Nutida pilgrimers hemsida.

Ladda ner pilgrimsfoldern här!

Vill du vara med och engagera dig i PILGRIMSGRUPPEN? Välkommen! Vi är några stycken som tänker kring och planerar pilgrimsvandringar i församlingen.

Kontakta Inger Nilsson, diakoniassistent, 0522-999 86 eller Ann-Kristin Falkeby, deltagare i pilgrimsgruppen, ann-kristin@falkeby.se.

Inger Nilsson

Diakoniassistent