Svenska kyrkan, Ljungskile församling Besöks- och postadress: Vällebergsvägen 24, 45930 Ljungskile Telefon: +46(522)99970 E-post till Svenska kyrkan, Ljungskile församling

FAIRTRADE

Att stärka människors inflytande och motverka fattigdom

Vad är FAIRTRADE?

Väljer du att handla Fairtrade-märkta produkter skapar du möjligheter till förändring.

Du bidrar till att odlare och anställda med egen kraft kan förbättra sina arbets- och levnadsvillkor, särskilt i fattiga länder.

Fairtrade är en oberoende certifiering med uttalat mål att motverka fattigdom och stärka människors inflytande och handlingskraft - med syfte att skapa förändring och utveckling.

Fairtrade-märkta produkter hittar du i de flesta matbutiker. Men även i församlingshemmet i Ljungskile - Hemgården - finns numera ett litet utbud av dessa produkter.

Välkommen in att handla - kaffe, te, choklad, godis, men även duschcreme, leksaker, sjalar m m! Vårt Fairtrade-skåp finns i stora salen i Hemgården!

Läs mer om vad FAIRTRADE är, klicka här!