Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon:+46(13)303500 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Torsdagssamtal

kl 18.00-19.00 på övervåningen i Ansgarskyrkan

...om en bibeltext

Vi läser en bibeltext sakta, begrundande flera gånger och låter den tolka vår egen livssituation. Läsningen kan ge nya bilder och kraft att leva i tro. Vi delar våra tankar med varandra i den mån vi vill och kan. Detta sätt att läsa bibeln kan också kallas Lectio Divina.

Kl.18.00-19.00 på övervåningen i Ansgarskyrkan

6 februari, 5 mars, 2 april

...om själavård

Det gör skillnad att få prata med någon som tar sig tid att lyssna på vad man tänker och känner. Alla kan vi hamna i lägen då vi kan vara den som får förtroendet att lyssna. Vi delar våra och andras erfarenheter av att själavårda genom att samtala med utgångspunkt i olika böcker.

Kl. 18.00-19.30 på övervåningen i Ansgarskyrkan

30 januari, Rötter och vingar av Göran Larsson

27 februari, Hemvägen av Åsa Molin

26 mars, Bråkdelen av en sekund av Carolina Johansson

Läs boken innan och ta med dig tankar och funderingar eller inspireras av samtalet till att läsa boken efteråt.