Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Kyrkgirot

Lördagen den 12 maj går den fjärde upplagan av Kyrkgirot på cykel av stapeln. Nytt för i år är att det blir aktiviteter utanför S:t Lars kyrka i samverkan med Linköpings kommun.

Så här går det till: Du kan starta från vilken som helst av de kyrkor som deltar. Där får du ett cykelpass och en stämpel. Du får också en lott i tävlingen om cykeln. Du kan sedan cykla vidare till så många kyrkor du orkar med eller hinner mellan 10.00 och 15.00. De flesta kyrkorna serverar kaffe eller förfriskningar.

Kyrkor och andra stationer som deltar

Sankt Hans kyrka (Ekholmen), Samlan (Tallboda), Östra Hargs kyrka, Östra Skrukeby kyrka, Vreta Kloster kyrka, Rystads kyrka, Vårdsbergs kyrka, Mikaelskyrkan (Ryd), Sankta Maria (Johannelund), Ansgarskyrkan (Gottfridsberg), Berga kyrka, Vidingsjö kyrka, Domkyrkan.

Café Tannefors slussar (Forshemsgatan), Åbacka trädgårdscafé (Ploggatan 2A), Torget Vallastaden (Nobeltorget 5), Café Belvederen (Lasarettsgatan 9), Dahlbergs café Gamla Linköping (Kryddbodtorget 1), Barnkulturfestivalen i Mahonidalen.