Vuxen

I Kvismare församling finns en bred verksamhet för vuxna såsom syföreningar, träffar för daglediga, samtalsgrupp med mera. Välkommen att delta.

Verksamhet för vuxna i Kvismare församling:

Det finns syföreningar i Stora Mellösa, Norrbyås och Gällersta: Stora Mellösa kyrkliga syförening, Norrbyås kyrkliga syförening och Gällersta kyrkliga arbetskrets. Kontakta pastorsexpeditionen för mer info. tel. 58 61 00.

En gång i månaden har vi vanligtvis Dagledigträffar kl. 14.00 i Klockargården Gällersta, start för hösten blir i september

Herrlunch i Klockargården Norrbyås. Datum för hösten kommer.

Samtalsgrupp och bibelstudium startar igen i höst.

Allsång på Åsen. I Klockargården Norrbyås. Populära träffar där vi får sjunga tillsammans och sedan njuta av kaffe med dopp och gott prat. Vi ses igen i höst.

Café mellan himmel och jord i Stora Mellösa återkommer i höst.

Hantverkscafé i Klockargården Norrbyås får vi återkomma om datum med till hösten.

Heliga danser i Stora Mellösa församlingshem: I cirkel rör vi oss i ordlös gemenskap genom musik. Där får vi känna en helhet som bär oss genom livets olika skeden. Varje dans har sina givna steg med ett symboliskt innehåll. Rytmen och de upprepade rörelsemönstren ger en ökad närvaro i meditationen som kan föra oss i kontakt med vårt inre. Vi träffas i Stora Mellösa kyrka. LedareTiina Virta, tel. 019-58 61 04. Vi ses igen i höst.

KaffeDax i Stora Mellösa.  Kaffe och gemenskap med Stora Mellösa kyrkliga syförening. Nya datum för hösten kommer.