Vuxen

I Kvismare församling finns en bred verksamhet för vuxna såsom syföreningar, träffar för daglediga, samtalsgrupp med mera. Välkommen att delta.

Verksamhet för vuxna i Kvismare församling:

Syföreningar: Det finns syföreningar i Stora Mellösa, Norrbyås och Gällersta: Stora Mellösa kyrkliga syförening, Norrbyås kyrkliga syförening och Gällersta kyrkliga arbetskrets. Kontakta pastorsexpeditionen för mer info. tel. 58 61 00.

Dagledigträffar en onsdageftermiddag i månaden kl. 14.00 i Klockargården Gällersta.

Herrlunch i Klockargården Norrbyås. Samvaro med enkel lunch och kaffe.

Allsång på Åsen I Klockargården Norrbyås. Populära träffar där vi får sjunga tillsammans och sedan njuta av kaffe med dopp och gott prat.

Solsången på Solgården i Stora Mellösa. Vi sjunger tillsammans vid kaffebordet.

Café mellan himmel och jord i Stora Mellösa i församlingshem. Andakt, program och kaffeservering.

KaffeDax i Stora Mellösa församlingshem. Tematräffar med eftermiddagskaffe.

Helig dans på måndagar ojämna veckor i Stora Mellösa församlingshem kl.18.30-19.30.
Ibland tar orden slut, då kan den heliga dansen vara ditt bönespråk i kyrkan. Människan består av kropp, själ och ande. När man är närvarande i sin kropp, kan Gud förmedla sin kärlek och nåd via rörelsen.
Man behöver inte ha någon förkunskap, stegen är enkla. Vi stannar upp mellan danserna för vila och delar tystnaden.
Kom och prova på, ingen föranmälan eller avgift.
Vill du ha med information ta kontakt med Tiina Virta, 019-58 61 04, tiina.virta@svenskakyrkan.se

Odlingsgrupp varje måndag kl. 10.00 vid Boas åker, söder om Stora Mellösa kyrka. Kom och var med i odlingen, eller kom på en kopp kaffe. Under växtsäsong är vi mycket vid odlingen, och i bistra vintern värmer vi oss med kaffe i kyrkan och planerar för nästa års odling.