Barnverksamheten

Här kan du läsa vilka grupper som är aktuella.

Vårens barn- och ungdomsverksamhet 2022

Öppna förskolan för barn 0-5 år i vuxens sällskap:   Tisdagar kl. 09-11.30 i Klockargården Gällersta och på fredagar kl. 09-11.30 i Klockargården Norrbyås.  Ingen anmälan behövs till Öppen förskola, det är bara att komma. Vi leker, pysslar, umgås. Vi har också sångstund och en fikastund. Sista gången för Norrbyås för våren är fredag 20 maj och för Gällersta är det tisdag 24 maj.

Miniorer och Juniorer med barnkör för barn i lågstadieåldern:  Miniorgrupp på tisdagar i Klockargården Gällersta. Juniorgrupp på tisdagar i Klockargården Gällersta.  Miniorgrupp på torsdagar efter skoltid i Stora Mellösa församlingshem (anmälan behövs till dessa grupper, kontakta Sylvia, tel. 019-586105).

Barnkör:Torsdagar kl. 15.00-15.45  i Stora Mellösa församlingshem (åk 2 och äldre). Anmälan till Terhi, tel. 019-586107, terhi.aho@svenskakyrkan.se

(I Gällersta kör skolbussen barnen till och från fritids och i Stora Mellösa hämtar och lämnar vi barnen på fritids.)

Kyrkchill för barn i årskurs 4-6: Datum med mera fås vid anmälan.

Frågor och anmälan till Sylvia, tel. 0719-586105 eller mail: sylvia.alkman@svenskakyrkan.se