Foto: Per Nestor

18/12-21 Helgsmålsbön från Kila kyrka

Fjärde söndagen i advent "Herrens moder"

Helgsmålsbön från Kila kyrka inför fjärde söndagen i advent.

Temat är "Guds rike är nära" och kollekten är en rikskollekt till Act Svenska kyrkans julkampanj ”Bryt en tradition” svenskakyrkan.se/act/julinsamlingen. Sätt gärna in ett bidrag via swish 123 633 08 98 eller bankgiro 848-5252. Tack!

Musik: Sv ps: 480: Var hälsad, Herrens moder (B Setterlind 1974, 1977, 1982 efter Salve Regina-sång av J G Seidenbusch 1687/Mainz 1712), Jungfru Maria till Bethlehem gick (Andlig visa från Skultuna, Västmanland), Himlen i min famn (E Hillestad/C Häggkvist).

Per Alkstål - präst, Agneta Selling - diktläsning, Ulrika Larsson – sång och piano, Per Nestor – inledning, textläsning, blockflöjt, foto och redigering och Helena Rilbacke - vaktmästare.

Välkommen!

Klicka på länken för att komma till söndagens bibeltexter samt läsa mer om kyrkoårets söndagar: Kyrkoårets bibeltexter

Länk till gudstjänsten: https://www.svenskakyrkan.se/kumla-tarna-kila/nyheter/18/12-21-helgsmalsbon-fran-kila-kyrka