Personuppgiftsbehandling

Här finns information om hur Kils pastorat behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförodningen (GDPR).

Förordningen GDPR gäller i hela EU och syftar till att stärka skyddet för den enskilda individen vid behandling av personuppgifter. För Kils pastorat är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Respekten för varje människas integritet är en del av vår identitet som kyrka. Vi vill vårda det förtroende som du som medlem eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare ger oss genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.

Här finns information om vår behandling av personuppgifter.

Vid frågor om vår behandling av dina eller ditt barns personuppgifter,
kontakta Olaf Traulsen, kyrkoherde, 0554-68 80 82.

Vårt dataskyddsombud är Erika Malmberg, inTechrity, 072-549 64 34.