Konfirmand 2020/2021

Du som är född 2006 är välkommen att bli konfirmand 2020/2021! Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt. Vi erbjuder två olika konfirmandgrupper. Välj den som passar DIG!

Välj gruppen som passar DIG!

Toleranskonfa med resa

Vi träffas: Onsdagar varannan vecka kl. 14.30-19.00 på Kyrkans gård/Närhetens kyrka i Kil. Udda veckor under höstterminen och jämna veckor under vårterminen. Samarbete med pedagoger från Sannerudsskolans projekt RESAN. Vi bjuder på fika. Max 25 platser, först till kvarn.
Läger: 6 dagars resa i förintelsens fotspår i Polen under vårterminen
Konfirmation: 8 och 9 maj 2021
Upptaktsträff: 20 september 2020
Start: 23 september 2020

Sommarkonfa

Vi träffas: Varje vardag under vecka 24, 25 och 26, på Kyrkans gård/Närhetens kyrka i Kil. En träff i april tillkommer och eventuellt någon kväll under  sommarveckorna. Vi bjuder på lunch och fika.
Läger: Lägerfritt. Enbart träffar dagtid. Någon dagstur till annan ort tillkommer.
Konfirmation: 4 juli 2021
Upptaktsträff: 20 september 2020
Start: 14 juni 2021

Anmälan öppnar här nedan kl. 7.00 den 9 juni.
Begränsat antal platser, först till kvarn!
Sista anmälningsdag är 16 september 2020.

Konfirmandtiden

Konfirmandtiden kan se ut på olika sätt. Gemensamt för alla grupper är att vi kommer prata om olika frågor, som kan handla om allt mellan himmel och jord, och hitta på roliga aktiviteter tillsammans. Du får vara med och fira gudstjänst och andakt, veta mer om vad Bibeln och Psalmboken innehåller och hur det kan hänga ihop med vårt liv här idag.

De som leder konfirmationen är präster, pedagoger och unga ledare från kyrkan, och de är nyfikna på dig och vad du funderar på. Inga frågor eller funderingar om tro eller livet är dumma eller konstiga, du kan fråga om vad du vill.