Kils pastorat

Kils pastorat Besöksadress: Långgatan 35-37, 66530 Kil Postadress: Box 157, 66524 Kil Telefon: +46(554)688080 E-post till Kils pastorat

Konfirmand 2017/2018

Du som är född 2003 är välkommen att bli konfirmand 2017/2018! Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt. Vi erbjuder två olika konfirmandgrupper. Välj den som passar DIG!

Konfirmandtiden

Konfirmandtiden kan se ut på olika sätt. Du kan vara med i en konfirmandgrupp som träffas en söndag i månaden eller varje dag under några sommarveckor. Gemensamt för alla grupper är att vi kommer prata om olika frågor, som kan handla om allt mellan himmel och jord, och hitta på roliga aktiviteter tillsammans. Du får vara med och fira gudstjänst och andakt, veta mer om vad Bibeln och Psalmboken innehåller och hur det kan hänga ihop med vårt liv här idag.

De som leder konfirmationen är präster, pedagoger och unga ledare från kyrkan, och de är nyfikna på dig och vad du funderar på. Inga frågor eller funderingar om tro eller livet är dumma eller konstiga, du kan fråga om vad du vill.

Välj gruppen som passar DIG!

Helgkonfirmand

Vi träffas: En söndag i månaden kl. 9-15. Träffas i Kil.
Läger: Höstläger fredag-söndag, v 42 (20-22 oktober). Vårläger fredag-söndag, mer information kommer senare.
Konfirmation: Söndag 6 maj 2018 i Stora Kils kyrka.
Upptaktsträff: Lördag 9 september kl 18 i Närhetens kyrka. Föräldramöte efteråt.
Start: Söndag 17 september i Boda.
Anmälan: Går att anmäla sig fram till 19 oktober.

Sommarkonfirmand

Vi träffas: Varje vardag kl. 9.30-15, under vecka 24, 25 och 26, på Kyrkans gård/Närhetens kyrka i Kil. En träff i april tillkommer och eventuellt någon kväll under sommarveckorna.
Läger: Fyra övernattningsdygn under perioden, mer information kommer senare.
Konfirmation: Söndag 1 juli 2018 i Stora Kils kyrka
Start: Måndag 11 juni 2018 i Närhetens kyrka.
Anmälan: Går att anmäla sig fram till 7 juni.