Konfirmand 2019/2020

Du som är född 2005 är välkommen att bli konfirmand 2019/2020! Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt. Vi erbjuder två olika konfirmandgrupper. Välj den som passar DIG!

Välj gruppen som passar DIG!

Vardagskonfa

Vi träffas: Onsdagar varje vecka, kl. 17-19 på Kyrkans gård/Närhetens kyrka i Kil. Vi bjuder vi på fika och umgås innan vi börjar.
Läger: Konfirmandresa till Tyskland
Konfirmation: 3 maj i Stora Kils kyrka.
Upptaktsträff: Söndag 15 september
Start: Onsdag 18 september kl. 17 i Närhetens kyrka.

Sommarkonfirmation

Vi träffas: Veckodagar kl. 9.30-15.00, under v. 25, 26, och 27 på Kyrkans gård. Tillkommer även någon träff under året före.
Läger: Femdagarsläger
Konfirmation: Söndag 5 juli 2020
Upptaktsträff: Söndag 15 september
Start: Måndag 15 juni

Konfirmandtiden

Konfirmandtiden kan se ut på olika sätt. Du kan vara med i en konfirmandgrupp som träffas en söndag i månaden eller varje dag under några sommarveckor. Gemensamt för alla grupper är att vi kommer prata om olika frågor, som kan handla om allt mellan himmel och jord, och hitta på roliga aktiviteter tillsammans. Du får vara med och fira gudstjänst och andakt, veta mer om vad Bibeln och Psalmboken innehåller och hur det kan hänga ihop med vårt liv här idag.

De som leder konfirmationen är präster, pedagoger och unga ledare från kyrkan, och de är nyfikna på dig och vad du funderar på. Inga frågor eller funderingar om tro eller livet är dumma eller konstiga, du kan fråga om vad du vill.

Frågor?

Linnea Olin, vik. barn- och ungdomsledare, 0554-68 80 87