Musicanterna

Kör för dig som går i åk 4-6. Västerstrandskyrkan onsdagar kl. 16.15-17.00. Start 14/9. Mer info hittar ni här under. Kom och var med!

Kören Musicanterna är kören för dig som är 10-12 år gammal, dvs född mellan 2010-2012.

Kören övar en gång i veckan i körrummet på bottenvåningen av Västerstrandskyrkan och sjunger en blandad repertoar och har kul med musik som sedan framförs i olika sammanhang i kyrkan.

Start: 14/9 klockan 16.15-17.00.
Vi är noga med handhygien och stannar hemma vid förkylnings- och sjukdomssymtom.

Frågor och anmälan för nya körsångare: kantor Helen Oscarsson, sms 0767-661956, telefon: 054-14 19 56.

Kom och sjung och ha kul!

Om Västerstrandskyrkan

Kyrkan ligger vid Våxnäs centrum. Det är en modern tegelkyrka där det är full aktivitet av såväl stora som små under veckans alla dagar.

Västerstrands församling

Välkommen till en stadsförsamling med bred och livlig verksamhet för alla åldrar.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.