Konfirmander

Nu tar vi in anmälan till konfirmandåret 23/24. Start i september!

Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmation handlar bland annat om att diskutera små och stora frågor. Konfirmandtiden ger dig tillfälle att lära känna nya vänner och tillsammans fundera över viktiga och spännande saker. Du får lära dig mer om kristen tro, om hur andra tänker och kanske lite mer om dig själv. Och ha väldigt kul! 
Vi ses ungefär en lördag eller söndag i månaden. Oftast i någon av våra kyrkor eller i Kjula församlingshem. Vi åker också på tre läger, bland annat till Vadstena. 

Konfirmation handlar bland annat om att diskutera små och stora frågor tillsammans med andra.  Konfirmationstiden ger dig tillfälle att lära känna nya vänner och tillsammans fundera över viktiga och spännande frågor. Du får lära dig mer om kristen tro, om hur andra tänker och kanske lite mer om dig själv. Vi får en speciell tid tillsammans.
Vi förutsätter inte att alla konfirmander tror på Gud eller att du kommer att göra det.  Men vi vill ge dig en chans att testa och ta redan på vad kristen tro handlar om. Det gör vi tillsammans bland annat genom diskussioner, bild, musik, drama och övningar. 

Under v. 20 skickar vi ut inbjudan till dig (boende i församlingen) som är född 2008-2009. Välkommen med din anmälan till ett spännande konfirmandår!