Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Nya gudstjänsttider

Från och med söndag 1 september firar vi gudstjänst vid tider som passar både morgonpigga och söndagssega. Hitta en tid som passar dig!

Från och med söndag 1 september 2019 erbjuder vi fyra olika gudstjänsttider i församlingens fyra kyrkor.

I många år har gudstjänst firats kl 11 varje söndag i var och en av kyrkorna i Järfälla. Men verkligheten består ofta av många rörliga pusselbitar, inte minst på helgerna. Därför erbjuder vi med start efter sommaren fyra olika gudstjänsttider, varje söndag. Hitta den tid som passar dig!

De nya gudstjänsttiderna från och med 1 september 2019

Kl 10 Viksjö kyrka