Coronavirus - Åtgärder i Himledalen

Smittspridningen i Halland ökar och nya restriktioner trädde i kraft i tisdags. Himledalens församling fortsätter att fira gudstänster men all verksamhet med vuxna är pausad tills nya rekommendationer kommer. Biskop Susanne påminner om bönens kraft och uppmanar till bön för drabbade och oroliga. Klicka och läs mer om hur Corona påverkar församlingens verksamhet.

Spridningen av Coronaviruset påverkar också Himledalens verksamhet. Därför gör vi så här just nu…

Under hösten firar vi två vanliga gudstjänster per söndag i våra kyrkor. 9.30 Högmässa och 18.00 kvällsgudstjänst. Församlingen fortsätter att sända en digital gudstjänst varje söndag kl. 11.00 från olika platser i församlingen.

Fortfarande gäller begränsning på 50 personer vid alla våra samlingar utom i de midre lokalerna där det går in färre för att kunna hålla avståndet.

Förutom att inte vara för många är det viktigt att hålla avstånd. En bra grundregel är två meter mellan personer som inte lever i samma hushåll.

Vi tar inte i hand och hälsar.
 

*Än så länge firar vi inga gudstjänster på Ekekullen. Besöksgruppen gör just nu inga hembesök, men håller kontakten via telefon. Önskas enskild nattvardsgång eller samtal så kontakta präst eller diakon.

*Sopplunchen i Skällinge är inställd tills vidare.

 *Arbetskretsen i Hunnstad är inställd tills vidare.

 *Bibelstudiegruppen i Hunnestad är inställd tills vidare.

*Vuxengrupper pausar tills vidare

 

Öppna kyrkor

Två kyrkor i församlingen är öppna varje dag om du vill gå in och be en bön, tända ett ljus eller bara vara en stund med dina tankar. 

Rolfstorps kyrka 8.00 - 16.00

Grimetons kyrka 9.00 - 18.00