Vårläger för Herrestads konfirmander 2018-2019

Läger våren 2018-2019

Vi åker på läger till Berghem, strax norr om Svarteborg, http://berghemsgard.se/location.html

Vägbeskrivning finns i länken och så här ser vår planering ut:

Onsdagsgruppen 8-10 mars

Ankomst sker på fredagen kl. 18:00 till Berghems lägergård. Middag serveras dirket vid ankomst.

Obs: målsman ansvarar för skjuts.

Hemresa

Söndag den 10 mars klockan 10.30 med en gudstjänst som konfirmanderna själva har gjort. Därefter kaffe och ett föräldramöte (ca 30 minuter) och sedan hemresa i egen bil. Det innebär att ni föräldrar står för transporten hem.

Måndagsgruppen: 15-17 mars

Obs: målsman ansvarar för skjuts.

Hemresa

Söndag den 17 mars klockan 10.30 med en gudstjänst som konfirmanderna själva har gjort. Därefter kaffe och ett föräldramöte (ca 30 minuter) och sedan hemresa i egen bil. Det innebär att ni föräldrar står för transporten hem.

Lägergården är i vandrarhemsstandard så packa likadant som förra lägret: underlakan, påslakan, örngott, dusch-/hygienartiklar, kläder att vara inne och ute samt godis/snacks efter behag, men ta inte med för mycket för vi kommer också att köpa med godis till alla.

Väl mött! Era ledare.

Yngwe, Karin, Marcus, Sara och Emanuel

Vid frågor kontakta:

Emanuel Karlsson (emanuel.karlsson@svenskakyrkan.se) 076-053 33 74

Det är inte säkert att läsåret ser likadant ut från år till år men vi gör alltid så mycket vi kan för att så många som möjligt ska kunna vara med!

Om du är intresserad av att vara med i vårt konfirmandarbete, tveka inte att höra av dig till någon av oss ledare. Att vara konfirmand eller medhjälpare är förmodligen mycket roligare och mer spännande än vad du tror!

Nu är konfirmationsdatumen satta. Måndagsgruppen kommer att konfirmara sig lördag den 4 maj och onsdagsgruppen kommer att konfirmera sig lördag den 5 maj. Tid ej fastställt.

Förutom en stark skara unga medhjälpare är det vi som ansvarar för konfirmationsläsningen:

Emanuel Karlsson, fritidsledare

Yngwe Svensson, kyrkoherde

Kontakta oss gärna vid frågor, du hittar oss under personal.

VIKTIGA DATUM OCH TIDER FÖR KONFIRMATIONSLÄSNINGEN VÅREN 2019

Lägerdatum:

8-10 mars, Berghem, onsdagsgruppen

15-17 mars, Berghem, måndagsgruppen

Fotografering

1 april i kyrkan

15:00 ondagsgruppen

16:30 måndagsgruppen

Man ska vara på plats 30 minuter innan utsatt tid för omklädning och information.

Konfirmationsdatum

4 maj, måndagsgruppen