Konfirmation

Det är inte säkert att läsåret ser likadant ut från år till år men vi gör alltid så mycket vi kan för att så många som möjligt ska kunna vara med!

Om du är intresserad av att vara med i vårt konfirmandarbete, tveka inte att höra av dig till någon av oss ledare. Att vara konfirmand eller medhjälpare är förmodligen mycket roligare och mer spännande än vad du tror!

Nu är konfirmationsdatumen satta. Måndagsgruppen kommer att konfirmara sig lördag den 4 maj och onsdagsgruppen kommer att konfirmera sig lördag den 5 maj. Tid ej fastställt.

Förutom en stark skara unga medhjälpare är det vi som ansvarar för konfirmationsläsningen:

Emanuel Karlsson, fritidsledare

Yngwe Svensson, kyrkoherde

Kontakta oss gärna vid frågor, du hittar oss under personal.

VIKTIGA DATUM OCH TIDER FÖR KONFIRMATIONSLÄSNINGEN VÅREN 2019

Lägerdatum:

8-10 mars, Berghem, onsdagsgruppen

15-17 mars, Berghem, måndagsgruppen

Fotografering

1 april i kyrkan

15:00 ondagsgruppen

16:30 måndagsgruppen

Man ska vara på plats 30 minuter innan utsatt tid för omklädning och information.

Konfirmationsdatum

4 maj, måndagsgruppen