Konfirmation

Det är inte säkert att läsåret ser likadant ut från år till år men vi gör alltid så mycket vi kan för att så många som möjligt ska kunna vara med!

Om du är intresserad av att vara med i vårt konfirmandarbete, tveka inte att höra av dig till någon av oss ledare. Att vara konfirmand eller medhjälpare är förmodligen mycket roligare och mer spännande än vad du tror!

Förutom en stark skara unga medhjälpare är det vi som ansvarar för konfirmationsläsningen:

Emanuel Karlsson, fritidsledare

Yngwe Svensson, kyrkoherde

Kontakta oss gärna vid frågor, du hittar oss under personal.