Pridepromenad Hässleholm

Störst av allt är kärleken

8 juni kl.13.00 2019 går Hässleholms första Pridepromenad genom staden!

Hässleholms församling är stolt arrangör och initiativtagare till en Pridepromenad i Hässleholm.  Mot bakgrund av vårt ursprung i Guds kärlek, att vi är älskade av Jesus och genom den heliga Anden kallade att visa Guds kärlek i världen, är det självklart för Svenska kyrkan Hässleholms församling att omfamna och delta i Pride Hässleholm. Vi gör det som ett konkret uttryck för kärleken till Gud, min medmänniska och mig själv .

Hässleholms församling är arrangör för själva promenaden och upptakten innan på kyrkbacken i Hässleholm. Vi är glada för alla som tänker och planerar kring detta evenemang och all positiv respons samt erkännandet promenaden fått. Extra glada är vi för dig som vill vandra tillsammans med oss och alla andra aktörer som vill göra dagen till en fest.

Ladda ner vår folder här.

Affish att sätta upp där du tycker det passar.

Affisch frukost och föreläsning.

Affisch Inklusiva mässan.