Pridepromenad Hässleholm

Störst av allt är kärleken. Välkomna tillbaka på kyrkbacken 13 juni 2020!

STÖRST AV ALLT ÄR KÄRLEKEN

Tack till dig som i Pride promenerade genom Hässleholm 8 juni 2019 – en historisk dag för oss allesammans. Svenska kyrkan Hässleholms församling vill också tacka promenadvärdar, företag, föreningar, organisationer, representanter för andra religiösa samfund, förvaltningar med flera.

Särskilt stort tack till våra samarrangörer, Norra Skåne, Studiefrämjandet Blekinge-Skåne, Markan, Hässleholms stadsbibliotek och HessleCity.
Välkomna tillbaka på kyrkbacken 13 juni 2020!

8 juni kl.13.00 2019 gick Hässleholms första Pridepromenad genom staden!

Hässleholms församling är stolt arrangör och initiativtagare till en Pridepromenad i Hässleholm.  Mot bakgrund av vårt ursprung i Guds kärlek, att vi är älskade av Jesus och genom den heliga Anden kallade att visa Guds kärlek i världen, är det självklart för Svenska kyrkan Hässleholms församling att omfamna och delta i Pride Hässleholm. Vi gör det som ett konkret uttryck för kärleken till Gud, min medmänniska och mig själv .

Hässleholms församling är arrangör för själva promenaden och upptakten innan på kyrkbacken i Hässleholm. Vi är glada för alla som tänker och planerar kring detta evenemang och all positiv respons samt erkännandet promenaden fått. Extra glada är vi för dig som vill vandra tillsammans med oss och alla andra aktörer som vill göra dagen till en fest.

Ladda ner vår folder för 2019 här.