Kyrkoval i Hässelby, 19 sept 2021

Valevent i Hässelby

Under förtidsröstningsperioden har vi varit ute på "byn" och informerat om kyrkovalet och bjudit på kaffe. Det har varit så kul och givande att träffa så många Hässelbybor i våra olika stadsdelar.

Åkermyntans centrum
På tisdag 31 autgusti hittar du oss utanför Åkermyntans centrum mellan 16.30-18.00. Varmt välkommen!

Kyrkhamn
På söndag den 12 september befinner vi oss i Kyrkhamn, på Kulturarvsdagen,.
Vi finns där mellan 12-14. Varmt välkommen! 
Hitta hit

Hässelby Gårds torg
På torsdag den 16 september hittar du oss på Hässelby Gårds torg mellan
kl. 16.30-18.00. Varmt välkommen!

Ska du rösta i kyrkovalet?

Ska du rösta i kyrkovalet?

Ja, vad säger Hässelbyborna om det? Så här tyckte några av alla vi pratade med runt Åkermyntans och Hässelby Gårds centrum. Vissa sa så klart även nej och ville inte vara med på bild, men många verkar gå till vallokalerna den 19 september.

Kyrkovalsevent, Åkermyntans centrum, aug-21

Åkermyntans centrum, 31 aug.

En solig tisdag styrde körde vi vår fina cafécykel till Åkermyntans centrum i Hässelby. Vi delade ut information, pratade med folk och bjöd på kaffe medan våra musiker bjöd på härlig musik.

Valinfo, Kyrkhamn

Kyrkhamn, 12 sept

Idag var vi i ett, först väldigt regnigt, sedan soligt och fint Kyrkhamn på Kulturarvsdagen och informerade om Kyrkovalet. Lugnare än väntat, kanske beroende på vädret. Men det gav tid för härliga samtal, både om valet, kyrkan och mycket annat.

Kyrkoval, Hässelby Gård

Hässelby Gårds torg, 16 sept

Sista stoppet inför den stora valdagen på söndag. Lite småkyligt och höstigt var det igår när vi rullade cafécykeln till Hässelby Gård och informerade om kyrkovalet. Som alltid väldigt givande att träffa och prata med Hässelbybor. Det gick åt mycket värmande kaffe!