Promenera tillsammans!

Promenera tillsammans

Välkommen på promenad! I och med de nya restriktionerna från regeringen som tillåter sammankomster på max 8 personer så delar vi in oss i mindre grupper för att promenera på ett Coronasäkert sätt. NYHET! På onsdagar utgår vi ifrån Hässelby Villastads kyrka!

Att promenera ger inte bara motion och frisk luft. Att promenera tillsammans med andra är också så mycket roligare. Vi promenerar runt i Hässelbys vackra omgivningar. Häng med du också!

Vi promenerar i Hässelbys vackra omgivningar. Målet kan vara klipphällarna längs Mälaren, Grimstaskogen, Hässelby Slott eller i villastaden. Väder, vind och förmåga avgör hur långt vi går. Beroende på hur många vi är så kan vi ha grupper som promenerar olika långt och i olika takt.

NYHET! Vi utgår numera på onsdagar ifrån Hässelby Villastads kyrka!

När: Mån, tis, tors, fre, kl. 10.00-12.00 från Hässelby Strands kyrka.
OBS! Ons, kl. 10.00-12.00 från Hässelby Villastads kyrka.

Vi börjar med lite uppvärmning för att sedan vandra iväg. Vi är tillbaka senast klockan 12.00.