Prästtjänst 100 % med fokus på vuxna.

Präst 100 %

Tjänsten innebär ett brett arbetsfält med gudstjänster i alla dess former, fokus på vuxna och vuxenundervisning, men även arbete med konfirmander.

Nytänkande präst med fokus på vuxna 

I Hässelby bor runt 39 000 invånare, varav cirka 14 800 är kyrkotillhöriga.
Svenska kyrkan Hässelby är en mångfaldsförsamling med drygt 20 anställda.

Vi söker dig som är präst i Svenska kyrkan och har en längre tids erfarenhet av församlingsarbete. Du har god ledarerfarenhet och kan tänka dig att arbetsleda personal och vara vikarie för kyrkoherden vid behov.

Ditt fokus kommer ligga på segmentet vuxna och äldre och är en del av fler segment som utvecklar och driver församlingens utbud och kvalitet i egenskap av viktig samhällsaktör.

Vi söker dig som besitter en personlig mognad och är initiativtagande. Du har lätt för samarbete, är relationsskapande och har god empatisk förmåga. I ditt ledarskap är du en strategisk problemlösare med analysförmåga.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat gudstjänster i alla dess former, kyrkliga handlingar, vuxenundervisning och arbete med konfirmander.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Fackliga företrädare är Rebecka Söderblom, KyrkA och Chriz Zetterberg, Vision.

CV, betyg samt personligt brev mejlas senast den 24 februari 2021 till: hasselby.forsamling@svenskakyrkan.se

Intervjuer sker den 8 mars. Referenser och löneanspråk lämnas efter eventuell intervju. Välkommen med din ansökan!

kontakt, svenska kyrkan hässelby

David Kindbom, kyrkoherde
08-505 992 09
david.kindbom@svenskakyrkan.se

 

Malin Gyllenhög, diakon
08-505 992 13
malin.gyllenhog@svenskakyrkan.se