Kan man låna dopkläder?

Vi har dopkläder både för vuxna och till bebisar att låna ut.

LÅNAR NI UT DOPKLÄDER?
Ja, vi har några olika modeller som ni kan komma och titta på och låna.  Är du vuxen och vill döpas är du välkommen att låna en konfirmandkåpa.

MÅSTE MAN HA DOPKLÄNNING ELLER VITA KLÄDER?
Att använda en dopklänning är en gammal tradition, men ni väljer själva om barnet ska ha dopklänning eller inte.  Att den är alldeles för lång är en symbol för att vi växer som människor och kristna under hela vårt liv. Vitt är en festfärg i kyrkan.  Du bestämmer själv vad du som vuxen har på dig, det finns inga krav på att du ska vara klädd på något särskilt sätt för att döpas.