Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Sinnesrogudstjänst

En sinnesrogudstjänst är ett möte mellan tolvstegsandligheten och den kristna tron.

Sinnesrogudstjänst 2018

Datum: Tisdagar 2/10, 6/11, 4/12
Tid: 18.00. Fika från kl. 17.
Plats: Vallakyrkan

Man kommer inte för att dölja sina sår och ärr utan för att kännas vid dem. Drivkraften är ett personligt behov av kraft för tillfrisknande och ett drogfritt liv. Vi samlas för att be om sinnesro.

Vi behöver sinnesro, mod, handlingskraft och förstånd att veta vad i vårt liv vi måste lämna och vad vi kan göra någonting åt. För några av oss väntar frestelser och möda så snart gudstjänsten är slut.

Gudstjänsten avslutas med Sinnesrobönen

Gud, ge mig sinnesro
att acceptera det jag inte kan förändra
mod att förändra det jag kan
och förstånd att inse skillnaden.