Mötas och umgås

Svenska kyrkan i Haninge vill vara en mötesplats och kraftkälla mitt i vardagen. En öppen kyrka där människor möts i kärlek och varsamhet. Här kan du umgås och träffa andra.

Reflektion och välmående

Må bra-grupp

INSTÄLLT I JANUARI PGA PANDEMIBEGRÄNSNINGAR. Avslappning, andningsövningar och bön. Tisdagar i Allaktivitetshuset i Jordbro centrum.

Dela för att hela

Start: februari 2022. Dela för att hela är en stödgrupp för dig som är eller har varit utsatt för fysiskt eller psykiskt våld i en nära relation. Här får du träffa kvinnor i liknande situation och få stöd att komma vidare i livet. Ett samarbete mellan Haninge kvinnojour och Svenska kyrkan i Haninge. Anmäl ditt intresse till Ylva Lundgren via e-post: ylva.lundgren@svenskakyrkan.se eller tel: 08-555 670 50. Haninge kvinnojour, Runstensvägen 11, Handen.

Gemenskap

Språkcafé Jordbro

INSTÄLLT I JANUARI PGA PANDEMIBEGRÄNSNINGAR. Onsdagar kl 13.30-15.30 i Allaktivitetshuset i Jordbro centrum. En mötesplats för alla som bor i Jordbro. Här möts vi, trivs vi, och bygger en gemenskap tillsammans. Välkommen! Kontakt: Ylva Lundgren 08-555 670 22. I samarbete med Haninge kommun.

Fika och samvaro