Mötas och umgås

Svenska kyrkan i Haninge vill vara en mötesplats och kraftkälla mitt i vardagen. En öppen kyrka där människor möts i kärlek och varsamhet. Här kan du umgås och träffa andra.

Reflektion och välmående

Meditation på onsdagar

En källa till inre lugn. Återknyt kontakten med dig själv och med något större. Drop-in. ​Onsdagar kl. 17.20-​​18.20 i S:t Eskils kyrka.

Löv i alla höstens färger ligger i en vattenpöl.

Meditativ gång

Välkommen att delta i meditativ gång i Tungelsta trädgårdspark!

Må bra-grupp

Avslappning, andningsövningar och bön. Ingen kostnad. Ingen föranmälan krävs. Varje tisdag kl 10.30-12 i Jordbro kyrka.

Dela för att hela

Dela för att hela är en stödgrupp för dig som är eller har varit utsatt för fysiskt eller psykiskt våld i en nära relation. Här får du träffa kvinnor i liknande situation och få stöd att komma vidare i livet. Ett samarbete mellan Haninge kvinnojour och Svenska kyrkan i Haninge. Anmäl ditt intresse till Ylva Lundgren via e-post: ylva.lundgren@svenskakyrkan.se eller tel: 08-555 670 50. Varannan tisdag med start 12/10, kl 13.30-15.30. Haninge kvinnojour, Runstensvägen 11, Handen.

Gemenskap

Kvinnogemenskap

Tre skådespelerskor från Teater Sláva bjuder in kvinnor över 15 till Kvinnogemenskap. Gemensam läsning av pjäs, utbyte av tankar, fritt skapande, gemenskap och fika. 21/10 och 11/11.

Öppet hus i Jordbro

Onsdagar kl 13.30-15.30 i "Nästa Jordbro", det nya kulturhuset i centrum. En mötesplats för alla som bor i Jordbro. Här möts vi, trivs vi, och bygger en gemenskap tillsammans. Välkommen! Kontakt: Ylva Lundgren 08-555 670 22. I samarbete med Haninge kommun.

Fika och samvaro