Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Lunchmusik och soppa

Kyrkomusiken är en källa till inspiration både för dig som besökare och församlingsbo och för oss musiker. Kom och umgås under lunchmusik i Svenska kyrkan i Haninge.

Lunchmusik

Kom och njut av en musikstund mitt på dagen, varje vecka i Svenska kyrkan i Haninge.

Lunchmusik och soppa i S:t Eskils kyrka
Varje onsdag kl. 12. Lunch med kaffe och kaka serveras därefter, till ett pris av 30 kr. Mikael Fahlstedt, orgel.
Datum med externa musiker:
16/1: Ensemble Kondens
30/1: Henrik Fant
13/2: Karin Lundin
27/2: Emelie Lindquist & Henrik Fant, Mikael Fahlstedt
13/3: Haga Duo
m.fl.

Sopplunch med musik i Vendelsö kyrka
En onsdag i månaden kl. 12. Sopplunch med kaffe och kaka serveras efter musikframträdande, till ett pris av 30 kr.

22/1: ”Stella nonvedente/Stjärna som inte ser"
Berit Selin, sång, Mats Eriksson, piano
19/2: Kärlekssånger med Marie Lee Sylvendahl, Catharina Ekeberg Ferm samt Maria Wackt
19/3: Trio Lindroos, Solveig Lindroos, piano, Judit Blomgren, flöjt, Isabella Gillborg, violin.
16/4:  ”Tango passion”, Belinda Algulander, flöjt, Margareta Nilsson, harpa
14/5: Vårmusik ”hammondorgel i olika genre”, Niclas Hidmark, hammondorgel, Jakob Alberts, trummor

Soppa på musik i Jordbro kyrka
En tisdag i månaden kl. 12. Lunch med kaffe och kaka serveras därefter, till ett pris av 30 kr.
15/1: Angela Wannbäck & Jan-Erik Sandvik
12/2: Michael Weiter & Johanna Martell
13/3: Marie Lee Sylvendahl
9/4: Claes Brodda & Mathias Kjellgren
7/5: Stationens husband
4/6: Ulrika Zettersten & Niclas Steeve

Lunchmusik i Västerhaninge kyrka
En avkopplande stund med framförallt klassisk orgelmusik
Varje tisdag kl. 12. Endast musik.