Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Lunchmusik

Kyrkomusiken är en källa till inspiration både för dig som besökare och församlingsbo och för oss musiker. Kom och umgås under lunchmusik i Svenska kyrkan i Haninge.

Lunchmusik

Kom och njut av en musikstund mitt på dagen, flera gånger i veckan i Svenska kyrkan i Haninge.

Lunchmusik och soppa i S:t Eskils kyrka
Varje onsdag kl. 12. Lunch med kaffe och kaka serveras därefter, till ett pris av 30kr.

Musiklunch i Vendelsö kyrka
En tisdag i månaden kl. 12. Lunch med kaffe och kaka serveras därefter, till ett pris av 30kr.
För datum, se kalender nedan.

Soppa på musik i Jordbro kyrka
En tisdag i månaden kl. 12. Lunch med kaffe och kaka serveras därefter, till ett pris av 30kr.
För datum, se kalender nedan.

Lunchmusik i Västerhaninge kyrka
En avkopplande stund med framförallt klassisk orgelmusik
Varje tisdag kl. 12