Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Kyrkans sjukhusteam

Ett team av präster och diakoner i Svenska kyrkan som finns tillgängliga för patienter, anhöriga och personal.

Vi är ett team av präster och diakoner i Svenska kyrkan som finns på Handens sjukhus tillgängliga för patienter, anhöriga och personal oftast tisdag eftermiddag. Övriga tider enligt överenskommelse.

Vi erbjuder enskild andakt, stödsamtal i kris och sorg, själavård och förbön. Vi har tystnadsplikt och för inga journaler.

Ladda ner Sjukhusteamets folder